Prvi naslov za pravno pomoč.

Cenik odvetniških storitev

 

Odvetnik je za svojo storitev (pravni nasvet ali drugo obliko pravne pomoči) upravičen do odvetniške nagrade. Odvetniška pisarna Dr. Franci Ježek svoje odvetniške storitve obračunava (zaračuna odvetniško nagrado) strankam glede na vrsto primera, obseg in vrsto pravne pomoči, ki jo stranka potrebuje, čas, iz katerega izvira pravni problem, zadeva ali pravni spor, področje prava in glede na dogovor s stranko: 

  • skladno z Odvetniško tarifo, sprejeto leta 2003 ali 2014 (dostopno na Odvetniški zbornici Slovenije), glede na dejanja, ki jih odvetnik opravi za vas;
  • po določbah Zakona o odvetniški tarifi, glede na postopek in dejanja, ki jih odvetnik opravi za vas; skladno z Odvetniško tarifo, ki jo je sprejela Skupščina Odvetniške zbornice Slovenije dne 10. 4. 2010 (dostopno na Odvetniški zbornici Slovenije), glede na dejanja, ki jih odvetnik opravi za vas;
  • po urni postavki, glede na dogovor z odvetnikom;
  • s pavšalnim mesečnim ali letnim zneskom (paket ali pavšal), glede na dogovor z odvetnikom;
  • fiksno (npr. za vsake začete pol ure pravnega posveta po telefonu, emailu, v živo) 75,00 EUR.

Za konkretno oceno stroškov, predlagamo, da izkoristite posvet z odvetnikom in se z odvetnikom dogovorite o stroških v zvezi z vašim pravnim problemom.

 

Pokličite na 031 823 834, pošljite email info@op.si ali uporabite naš Obrazec za kontaktiranje Odvetniške pisarne in se dogovorite za termin za prvo odvetniško pravno pomoč in nasvet.